lid worden?

Deze wateren worden (tenzij anders vermeld) gerund als individuele syndicaten die opgesplitst zijn in weekdag- en weekendroosters. Je kunt je alleen aanmelden voor het ene of het andere rooster, niet voor allebei.

Week rooster – 11 uur maandag – 10 uur vrijdag.

Weekend rooster – 11 uur vrijdag – 10 uur maandag.

We hebben een aanbetalingssysteem geïmplementeerd waarbij een niet-terugbetaalbare aanbetaling van €50 nodig is om je naam op een van onze wachtlijsten te zetten. De aanbetaling wordt verrekend met de ticketprijs als je wordt uitgenodigd en je het ticket hebt geaccepteerd. Je mag je op zoveel lijsten voor verschillende meren inschrijven als je wilt, maar de aanbetaling is vereist voor elke locatie. Zoals hierboven vermeld, kunt u voor de meren met roosters alleen deelnemen aan de weekdag OF het weekendrooster, dus zorg ervoor dat u het rooster kiest dat het beste bij u past wanneer u zich aanmeldt.

Volg onze social media pagina’s om recente vangsten van deze locaties te bekijken!

Facebook – Embryo Angling Habitats Benelux

Instagram – embryoanglingbenelux

Onze wateren

YOUR FISHING

Al onze locaties worden gerund met de leden en de viservaring voorop. De regels zijn gezond verstand met het plezier van de visser en het welzijn van de vis in het achterhoofd. De ledenaantallen op elke locatie/rota zijn zodanig dat de meren nooit overvol zijn, maar ook nooit leeg.

Onze locaties zijn erg populair gebleken, dus voor veel locaties gelden wachtlijsten. We hanteren een transparante wachtlijst, wat betekent dat er geen sprake is van vriendjespolitiek. Hier bij Embryo is de wachtlijst de wachtlijst! Als er een wachtlijst is, kun je die bekijken op de pagina van elke locatie.

Alle uitnodigingen om op onze wateren te komen worden per e-mail verstuurd, dus als je op een van onze wachtlijsten staat, vooral dicht bij de top, houd dan je e-mails in de gaten rond maart/april (uitnodigingen kunnen pas in juni/juli worden verstuurd) en vergeet niet je map met ongewenste e-mail te controleren, voor het geval deze daar in terecht komt!

Let op: als je wordt uitgenodigd voor een locatie en je accepteert de uitnodiging niet, dan word je verwijderd van de wachtlijst en verlies je je aanbetaling.