Wil je op één van onze meren vissen?

Carp Arena : Op 1 uur van Calais, op de grens van Frankrijk naar België, vind je Carp Arena. Een 25 ha groot Belgisch merencomplex met 1 syndicaat, 1 Family Lake, 1 vakantievijver en 2 exclusieve meren.

Cloverlake is beschikbaar als vakantieplas. Het gaat om bootvissen in een natuurlijke omgeving op enkele van de mooiste vissen die het land rijk is. Check voor boekingen de beschikbaarheid hieronder!
LE 1 en 2: Zijn exclusive bookings, dit wil zeggen dat je het water enkel volledig kan afhuren. Je kunt hier alleen vissen als je van tevoren reserveert. Om te boeken, ga naar de pagina hieronder.
Carplantis: Het oudste vakantiemeer van de Benelux, gelegen in het prachtige Drentse landschap. Deze 8 hectare grote afgraving heeft een uniek bestand met een gemiddeld gewicht van de karpers van ruim boven de 15 kg, met een zeer groot aantal vissen van meer dan 20 kg. Ga voor boekingen naar www.carplantis.com/nl.

Meer informatie kun je krijgen op +32……… (voor Frans, Engels en Nederlands) en op +31….. voor Engels, Nederlands en Duits.

Vergeet niet om onze Embryo Benelux social media pagina’s te liken als je op de hoogte wenst te blijven van alles wat er gaande is op de onze meren zoals vangstberichten, tip’s en tricks en vrijgekomen plaatsen!

Facebook: www.facebook.com/EmbryoBenelux

Instagram: www.instagram.com/embryoanglingbenelux

onze vijvers

Your fishing

Op al onze visstekken, of het nu gaat om een Family Lake, een syndicaat of een exclusieve boeking, staat de viservaring voorop.

De regels zijn gebaseerd op gezond verstand, met het plezier van de visser en het welzijn van de vis in het achterhoofd. Om onze regels voor exclusieve meren en vakantievijvers te bekijken, klik je gewoon op een van de meren hieronder en scroll je naar beneden naar het tabblad ‘Regels’.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail of telefoon.

Als je specifieke wensen hebt, neem dan contact met ons op en we zoeken de beste manier (waar mogelijk) om hieraan tegemoet te komen.