Introductie

Omheining
Diensten

Embryo streeft ernaar om hekwerken zo betaalbaar en toegankelijk mogelijk te maken voor alle organisaties, ongeacht wie ze bevist of beheert. Er zijn een paar manieren waarop Embryo organisaties helpt om hun wateren te beschermen.

Cost Fencing Service – Embryo levert en installeert een volledige omheining. Dit wordt de ‘cost’ service genoemd omdat Embryo geen winst maakt aan deze service. Je betaalt alleen de installatie/materiaal kosten, de arbeidskosten en de kosten van de machines.

Materiaal levering – Embryo heeft samengewerkt met een Britse hekwerkfabrikant om onze eigen aangepaste omheining te ontwikkelen. Embryo EU importeert het hekwerk om de hoogste kwaliteit hekwerk te krijgen tegen de laagste kosten. Inbegrepen is alle apparatuur die nodig is om het hek te installeren, van beugels, spijkers en hog-rings tot nietjes. Je hoeft alleen maar palen toe te voegen en je kunt aan de slag! Embryo verdient niets aan deze transactie.

In het verleden zijn we in staat geweest om een volledig gefinancierde omheining aan te bieden, waarbij Embryo een volledige omheining heeft geleverd en gemonteerd zonder (of beperkte) kosten voor de visserij. Dit was alleen beschikbaar voor ‘waardige’ doelen zoals organisaties die veel teruggeven aan de sport. De financiering hiervan kwam rechtstreeks van Embryo of door de verkoop van kalenders of andere dergelijke initiatieven.

Learn More