HOE WERKT EMBRYO ANGLING EUROPE?

HET EMBRYO VERHAAL

Embryo heeft 2 doelen; het opzetten en runnen van onze eigen syndicaat wateren en het beschermen van bestaande hengelsportwateren tegen de toenemende dreiging van predatie.
Embryo richt zich op toegankelijkheid voor iedereen met extra aandacht voor de jeugdige hengelaar.

Your fishing
Embryo streeft naar veilige, betaalbare en natuurlijk uitziende hengelplaatsen die toegankelijk zijn voor iedereen. Onze regelgeving en manier van werken zorgen ervoor dat de meren nooit volgepakt zijn, maar tegelijkertijd ook nooit leeg. Onze focus ligt op de totaalervaring voor de hengelsporter.
Heb je weet van een water dat voor ons interessant kan zijn, aarzel niet om contact op te nemen.

Onze omheiningen service – Bescherm uw meer
Embryo kan uw vijver of meer beschermen tegen predatie door middel van een omheining.
Embryo heeft nauw samengewerkt met een Britse fabrikant om een otteromheining van hoge kwaliteit te ontwikkelen tegen de laagst mogelijke prijs. Alle materialen worden geleverd met uitzondering van de afrasteringspalen. Embryo maakt 0% winst uit eventuele transacties. 

Tip-Offs
De meeste van onze nieuwe locaties komen voort uit tips van hengelaars. Als u weet heeft van een meer of vijver, pas gegraven, niet in gebruik of verwaarloosd, laat het ons weten en we zullen bekijken of we iets kunnen betekenen voor het desbetreffende water.

Embryo neemt geen meren over van bestaande visclubs of hengelsportverenigingen, tenzij zij dat expliciet willen. We willen enkel betrokken worden bij onbeviste wateren, onbeheerde wateren en/of wateren zonder visrechten.

Onze doelstelling

Embryo heeft twee hoofddoelen;

  1. Het kopen of huren van onze eigen meren. Onze locaties worden gerund als betaalbare hengelwateren met de lokale vissers in het achterhoofd. Alle winst die we maken met onze vislocaties wordt terug geïnvesteerd in het zelfde of volgende project.
  1. We helpen anderen hun meren te beschermen tegen de toenemende dreiging van otterpredatie. Sinds 2015 hebben we tal van meren omheind. We gebruiken niet alleen onze eigen middelen om meren te omheinen, maar we bieden ook een goedkope service aan en kunnen tegen lage kosten materialen voor omheiningen leveren. Dit is een lange termijn project waar een maximaal aantal hengelsport clubs, HSV’s en syndicaten kunnen profiteren van onze diensten.

Embryo is gericht op de toekomst van onze sport. We hebben een nauwe relatie met tal van belanghebbenden en werken met hun samen om de toekomstige problemen van de hengelsport op te lossen.

Het verhaal (tot nu) in cijfers

27

geopende vijvers

In het Verenigd Koninkrijk heeft Embryo 18 verschillende syndicaat locaties open als verspreid van Yorkshire naar Surrey, plus een dayticket complex met 6 meren in Norton Disney, Lincolnshire! Sinds 2021 hebben we 3 meren open in Italië, in Milan, Verona en Parma. Verschillende meren zitten in de constructie fase of liggen in wacht.

45+km

omheiningen

Sinds 2014 plaatsten we meer dan 45km otter omheining. Dit is het equivalent van 2 maal de afstand tussen het UK en Europa!

8

gesponsorde omheiningen

Embryo betaalde 8 volledige omheiningen voor clubs die geen enkele band hebben met Embryo.

Wie zijn we?

HET TEAM

Embryo wordt geleid door een relatief klein ‘full time’ team van medewerkers. In het team is er een enorme verscheidenheid aan vaardigheden, maar allemaal met een onderliggende passie voor het project.

Embryo is sterk afhankelijk van de inbreng en het werk van vrijwilligers bij de meren. Al deze mensen: Fishery Managers, Bailiffs tot leden op werkgroepen hebben geholpen om de succesvolle meren en activiteiten die we vandaag de dag runnen te creëren.

318240554 196482406240639 460055295152117951 N