Our Venues:

YOUR
FISHING

Het complex is beroemd geworden door het grootste water, Clover Lake, dat sinds het einde van de jaren 1980 wordt bevist door een paar geprivilegieerden. Meer recentelijk is het meer opengesteld voor een breder publiek en Embryo wil dat nog verder doorvoeren en iedereen de kans geven om dit iconische superwater te bevissen.

In de afgelopen jaren werd een tweede water, voorheen genaamd Ball Trap en nu omgedoopt tot Rose Meer, geopend als viswater. Embryo heeft het water verder ontwikkeld door talloze obstakels te verwijderen, nieuwe stekken te creëren en de toegankelijkheid te vergroten.

Twee andere vijvers op het terrein zijn omgetoverd tot mooie, intieme en interessante wateren. Orchid Pool en Lilly Pool zijn nooit commercieel bevist en bieden nu al fantastische vismogelijkheden tegen zeer betaalbare prijzen.

Embryo heeft het water opgewaardeerd met toiletten en douches van hoge kwaliteit, samen met elektriciteit en stromend water. Bestaande stekken zijn opnieuw gemodelleerd om ze meer ‘carpy’ te maken met grote hengelstekken voor bivvies en nieuwe platvormen die bootwerk veel handiger en vooral veiliger maken.

Roeiboten zijn in de prijs inbegrepen en baitboats zijn ook toegestaan om de manier van vissen te respecteren die het complex de afgelopen jaren heeft gedomineerd. De regels leunen dicht aan bij die van eigenaar Charles Deconinck om een soepele overgang van het oude naar het nieuwe systeem mogelijk te maken.

Embryo is zeer verheugd om het beheer over te nemen van dit werkelijk prachtige complex en we verwachten het de komende jaren tot een echte ‘super water’  te kunnen laten ontwikkelen met een steeds groeiend bestand aan prachtige karpers.

 

 

 

 

 

 

Image001